Olje og Drivstoff

Elstad Oljesenter AS er en selvstendig forhandler av farget og blank diesel, fyringsolje og smøreolje fra Preem Norge AS. Vi leverer tanker og petroteknisk utstyr fra andre leverandører.

Vårt distrikt er Oslo, Akershus og Glåmdalsdistriktet. Vi har stort fokus på vårt servicekontor med erfarne medarbeidere. Vårt hovedkontor ligger på Kløfta og avdelingskontor på Kongsvinger. Vi har dyktige medarbeidere som hjelper privat og bedriftskunder med og finne riktig produkt, enten det er smøreolje, drivstoff eller fyringsprodukter. Vi er fleksible på leveringstid, og kan levere raskt etter avtale og behov. Normal leveringstid er 1-3 virkedager. Våre sjåfører er dyktige med mange års erfaring i bransjen og lokalkunnskap.

Elstad Oljesenter har i dag 10 tankbiler, som daglig leverer produkter til våre kunder. Vi har stor fokus på vårt servicekontor, som daglig hjelper private og bedriftskunder med å finne riktig produkt. Våre medarbeidere har lang erfaring og ekspertise innen smøreolje, diesel, Parafin og bio fyringsolje. Vi utvider nå våre nøkkelkort anlegg i områdene Romerike og Asker. Ønsker du ytterligere informasjon om hvordan benytte våre nøkkelkort anlegg, kan du kontakte kundeservice på telefon 67 02 45 00.